Automechanika-Shanghai-2017-China-Lutong_14


Automechanika Shanghai sergisinde buluşalım!

Automechanika Åžanghay 2017
Booth NO .: 3F68 Salon 3'te
Tarih: 29 Kasım - 2 Aralık 2017
Ekle: Ulusal Fuar ve Kongre Merkezi (Şanghay), Çin.
Web sitesi: http://


Zaman uçuyor, Automechanika Shanghai 2017 kapılarını iki hafta içinde açacak! Automechanika Shanghai, otomotiv parçaları, aksesuarları, ekipmanı ve hizmetleri alanlarında Asya'nın en büyük fuarı. Bu yıl, fuarın 42 ülke ve bölgedeki 6.000 katılımcı arasında bir araya gelmesi bekleniyor ve hem küresel hem de yerli otomotiv endüstrilerinden en son gelişmelerin bazılarını barındıracak. 29 Kasım - 2 Aralık 2017 tarihleri arasında Çin'in Şanghay'daki Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuar, otomotiv endüstrisinden yaklaşık 130.000 ziyaretçiye ve anahtar oyunculara kapılarını açacak. Show, Parça ve Bileşenler, Onarım ve Bakım, Aksesuarlar ve Özelleştirme ve Elektronik ve Sistemlerden otomotiv endüstrisinin kapsamına hizmet veren, bilgi alışverişi, pazarlama, ticaret ve eğitim için alkışlanan 'zorunlu katılım' endüstri etkinliğiyle ününü inşa etti.

Çin-Lutong, Automechanika Şangay 2017'ye katılmak için Kasım ayında Şanghay'a gideceğimizi duyurmaktan dolayı heyecan duyuyor. Stand 3F68 Salonu 3'te. Çin-Lutong, araç motoru yakıt enjeksiyon sistemleri ve ilgili bileşenlerinin mükemmel tedarikçilerinden biridir 30 yılı aşkın deneyimi ile Çin'de Lutong, otomotiv satış sonrası pazarının lideridir. Salon 3'te 3F68 numaralı standımızı ziyaret etmeniz çok sıcak.

China Lutong Parts Plant is a professional OEM & Aftermarket parts supplier, which specialized in diesel engine parts. Our main products include plunger barrel,Control Valve, Injectors,common rail valve, Head rotor (VE Pump Parts), Plunger, Delivery Valve, Cam Disk, Repair Kits, Feed Pump and more.


Automechanika Shanghai, otomotiv parçaları, aksesuarları, ekipmanı ve hizmetleri için dünyanın en büyük ikinci Automechanika fuarı. Sergi, Baş Rotor (VE pompa parçaları), Nozul, Dizel Piston / Eleman, Teslimat Vana, Kontrol Vanası, Ortak Raylı Nozullar, Kam Disk, Tamir Setleri, Besleme Pompası ve VE Pompası gibi geniş bir Dizel motor parçalarını kapsar. Bunlar ürünler, üstün sınıf hammadde ve üstün teknoloji kullanarak uluslararası standartlara uygun olarak üretilmektedir. Pürüzsüz bitirmesi, sağlam yapısı ve daha uzun servis ömrü nedeniyle, teklif edilen menzilimiz değerli müşterilerimiz tarafından çokça takdir edilmektedir. Teknik uzmanlığımız, müşteriye duyarlı hizmetimiz ve sürekli geliştirmeye olan bağlılığımız, sürekli yatırım ile desteklenerek, Çin Lutong'un güvenilir, kaliteli ve yenilikçi ürünlere olan saygınlığının devam etmesini sağlayacaktır.

Automechanika Shanghai 2017'de sizi görmeyi dört gözle bekliyoruz!

Non Stick Baking Sheet

Non Stick Baking Sheet is made of PTFE Coated Fiberglass Fabric.Its major properties are non stick,high temperature resistance.Widely used in food industry.Our silicone baking sheet is very heat-resistant, non-toxic and durable. Is your best choice.

Non Stick Baking Sheet,Silicone Baking Sheet,Non Stick Cooking Sheet,Non Stick Baking Mat

Jiangsu Zobon Conveyor Belt Co.,Limited , https://www.china-ptfefabric.com